KEUKENS

Herrijgers Interieur - Retie

Een keuken waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. De plaats waar je ’s avonds na een drukke dag tot rust kan komen met het hele gezin. Dat kan, met een keuken op maat gemaakt door Herrijgers Interieur.

 

Onze vakmensen fabriceren keukens volledig op maat in ons eigen atelier met de modernste machines. We leveren maatwerk in alle stijlen, van strak, modern tot strak landelijk, Engels landelijk. Je beslist zelf de sfeer die je wil creëren in de keuken. Wij combineren dit dan samen met maximale functionaliteit en kwalitatieve inbouwtoestellen en accessoires. Jullie beslissen welke materialen en welk design je verkiest, en wij zorgen voor de rest.

 

Bel of contacteer ons voor een afspraak.  Dan werken we samen je ideeën uit.

Een leefkeuken als kloppend hart van je woning!

BADKAMERS

Herrijgers Interieur - Retie

Ben je op zoek naar een badkamermeubel op maat voor je badkamer? Neem dan contact op met Herrijgers Interieur. Wij bieden je tal van mogelijkheden.

 

Bij het inrichten van je badkamer moet je zeker ook kijken naar de beschikbare ruimte. In een grote badkamer kan je kiezen voor grotere badkamerkasten. Heb je een eerder kleine badkamer, of bijvoorbeeld een schuin plafond in de badkamer? Dan is het van groot belang om de badkamerkasten op maat zo efficiënt mogelijk in te bouwen, zodat elk hoekje benut kan worden.

 

Een moderne badkamer of liever een rustige, landelijke badkamer? Het kan allemaal, met de badkamers op maat gemaakt door Herrijgers Interieur. Bel ons vandaag nog voor een afspraak zodat we je plannen verder kunnen uitwerken.

Een badkamer om te ontspannen?

DAVE HERRIJGERS
Gsm: 0476 / 29 82 42
Fax: 014 / 75 03 54
logo
TURNHOUTSEBAAN 103
2470 RETIE
INFO@HERRIJGERSINTERIEUR.BE
DAVE HERRIJGERS
Gsm: 0476 / 29 82 42
Fax: 014 / 75 03 54
logo
TURNHOUTSEBAAN 103
2470 RETIE
INFO@HERRIJGERSINTERIEUR.BE